U Mozzartu najviše vrijede pobjede Galatasarayja i Napolija

Mozzart promo kvote

U Mozzartu najviše vrijede pobjede Galatasarayja i Napolija

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava. Igra se grupna faza Lige šampiona i ove srijede je, naravno, kontinentalna elita u prvom planu.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije promotivne kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su jedinica na Galatasaraj protiv Kopenhagena u prvom susretu grupne faze najboljeg evropskog takmičenja, kao i dvojka na Napoli u okršaju sa Bragom u okviru elite Starog kontinenta.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

GALATASARAY - KOPENHAGEN (SRIJEDA, 18.45), KEC 1.70

Galatasaray je imao dug put do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona. Lavovi su kvalifikacije počeli sredinom jula. Eliminisali su Žalgiris ukupnim rezultatom 3:2, zatim Olimpiju iz Ljubljane ukupnim rezultatom 6:0. Iako se Molde trudio u odlučujućoj rundi, bio je slabiji. U Turskoj Super ligi Galatasaray se osjeća više nego samopouzdano, zauzima drugo mjesto na tabeli. Remi bez golova u prvom kolu sa Kajserijem jedini je gubitak bodova za Lavove u dosadašnjem šampionatu, nakon čega su uslijedile tri uzastopne pobjede. Kopenhagen se takođe mučio u kvalifikacijama za Ligu šampiona i uspio je da prođe kroz tri kola na putu do grupne faze. Prvi protivnik danskog šampiona bio je islandski Brejdablik, koji je lako poražen. Sparta Prag se borila, a eliminisana je samo u kaznenim udarcima. U odlučujućoj borbi za plasman u Ligu šampiona Kopenhagen je bio bolji od poljskog Rakova. U danskom prvenstvu Lavovi su napravili nekoliko grešaka, upravo zbog borbe na dva fronta. Međutim, ni takmičari nisu bili idealni, a nakon osam kola Kopenhagen vodi na tabeli.

BRAGA - NAPOLI (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1.90

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Borba Brage za Ligu šampiona bila je naizgled laka. Prvo su u trećem kolu kvalifikacija eliminisali TSC iz Bačke Topole ukupnim rezultatom 7:1, a u plej-ofu ih je čekao veliki izazov u vidu Panatinaikosa. Ipak, fudbaleri Arsenala su u oba meča savladali Grke minimalnim rezultatom. Na prvenstvu Portugala stvari ne idu baš najbolje. Nakon pet odigranih kola, Braga ima samo sedam bodova i nalazi se na osmom mjestu na tabeli. U prošlom kolu izgubila je od novajlije Farense 1:3. Prošla sezona bila je uspješna za Napoli. Nakon 33 godine, Partenopei su postali prvaci Italije, a stigli su i do četvrtfinala Lige prvaka. Na početku ove kampanje, izabranici Rudija Garsije su dobro krenuli savladavši Frosinone (3:1), a potom i Sassuolo (2:0). 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti