92

Komentari (92)

ciroa
Свим папцима, што се нисте навикли на ћетнике и усташе у заједничкој нам држави? Ако хоћете такву државу морате се навикнути да вам не четник председник савеза и да ће тако бити једно вријеме. Јбг, тражили сте гледајте...
mido1921
Čuj penal za Borac, to nešto novo i osvježavajuće
Harcos
Ima li još ko da večeras pusti suzu za mali Kmeljež zbog očito čistog penala? Sve su to potencijalni simpatizeri kmečavaca iz okoline Mostara još od tzv. "krađe YU titule". Prvi put ću navijati sl. kolo za Zrinjski protiv Čmelježa jer su mitomani najveći. Pravda za Čmeljež!
JedanVamo81
Koga boli ***** za koga ces ti navijati
user1619815949
Gledao sam utakmicu, moram priznati da goru utakmicu nisam odavno gledao, totalna antipropaganda fudbala. Ko se imalo razumije u fudbal zna o čemu pričam. Ako se ove dvije ekipe bore za prvaka BiH onda jadna nam majka. Nema nama budućnosti nadaleko. Ali ipak da ne potcjenjujem želju navedenih ekipa da budu prvaci pa makar I BiH. Navijao sam za Velež jer je Velež ekipa koja se mora voljeti još iz vremena Jugoslavije. Penal u 89 min je bio smiješan. To se ne svira. Ma ni u snu. Ipak 89min, borim se za prvaka, vodim 1:0, imam prvp mjesto o kojem sanjam, napetost I emocije u zraku, I sudija svira nepostojeci penal za protivnika. I? Niko od igrača se nije ni za glavu uhvatio, a kamoli da okruže sudiju da mala ga guraju da malo zagalame da šta ja znam poput Buffona u Madridu crveni karton da dobiju. Kako je to moguće? Šta vam to govori? Ovo je unaprijed dogovoren rezultat. Možete se vi ovdje kao strastveni navijači prepucavati I svađati I vrijeđati. Vi niste bitni u svemu ovome. Politika je *****. Pozdrav svima
kavaz1990
Ovakve stvari te tjeraju da gledas sve osim naseg fudbala....
nameno000
I onda ljudima kriv Petev sto ne forsira igrace iz nase lige.Ovo je sve samo ne takmicenje.Sramota,sudija se obradovao penalu.Velez je jedini veliki sportski projekt zasnovan na pravim sportskim vrijednostima.Sudjenja i ostali lopovluk dokazan na djelu po 1000.put!
HUNTER
Fašizam na djelu gospodo. I oni koji se bore za opstanak i oni koji se bore za titulu večeras su imali priliku vidjeti šta ih čeka kada budu igrali protiv ovih gmazova.
Coru
Pitao sam se Da li ce Sudije ovo napravit sad kad se to ocekivalo. Aj reko mozda nece previse je Ofirno. ALI TI LJUDI SU DNO DNA.(ako se mogu nazvat ljudima)
Koba84
Svi ste vi picke na ovom portalu, Samo serete ovjde nesmijete nista. Pozovite Robijase mozda vam oni pomognu u borbi protiv grobara,.
user1599499530
Treba ujedinit ponovo ove balkanske lige , pa neka nozeve nosaju u sorcevima.kad moze borac doc u sarajevo il zenicu zasto nebi mogao partizan il dinamo da bar imamo sta gledat .
TNT75
Ima li kluba u PL osim Borca kome je vise dosudjeno penala ko njima. Velez senzacija drugog dijela prvenstva, bravo Rodjeni.
user1588184310
MAMU VAM ****M CETNICKU U PICKU VICO ****M LI TI PORJEKLO DZUBRE JEDNO A ZORANE TEBI CJELU FAMILIJU CTUUUU MATER VAM ****M LOPOVSKU
JedanLik
Sram te bilo sudija, pogledaj se u ogledalo ako smijes!
malatocena
Kako se citav svijet ujedinio protiv Superlige tako bi trebali i mi koji pratimo bh.fudbal, ovo vise nema smisla, prelazi svaku mjeru, a mi sutimo i gledamo iz kola u kolo. Zajedno smo jaci, a nadam se da ce doci taj dan kada cemo svi stati ko jedno i otjerati ove smradove iz saveza, je...i te tereni i drenaza kad stimas kako hoces a s time nam neces zamazat oci!
Alex10
Dabogda nedoso u Prijedor sve ti ****m, kakav je ono penal.
Joco89
Misliš u BL. On je samo rođen u Prijedoru, smeće živi u BL. Ovo se znalo šta će da bude. Smradina jedna obična.
Hmoa
****M BORAC I BANJA LUKU ! CIGANSKA POSLA , CIRKUS OD LIGE I ŠTA SE SVIRA NAŠIM KLUBOVIMA , ALI PRAVDA JE DOSTIŽNA !
emrah25
Velež odigrao solidnu i vrlo borbenu utakmicu, trebao je možda bolje iskoristiti onih par prilika/poluprilika koje su imali kod 1-0, jer nažalost ove sezone kada se Borac nađe u lošem položaju uvijek je tu jedan Grbić ili neko drugi da im pokloni nepostojeći penal.
zak84
Zar ova liga ima smisla? Ono posteno gledajuci.... guraju se timovi koji kad izadju u evropu budu pometeni od semi-profesionalaca. Cast izuzetcima,koji su dolazili I do treceg predkola. I onda se pitamo kad cemo imat predstavnika u grupnim fazama like prvaka ili liga Europe. Nikad. I netrebamo imat jer samo brukamo. Prvo infrastrukturom jer je uopste nema,drugo kvalitetom jer nema stimanja u Tim takmicenjima. A ovaj penal za borac,to nek se zahvale onom ****etu od presjednika saveza,dete mu ****m.
Sspape
Moguce da je bio penal kontakta je bilo bez namjere, sudjenje lose, pet puta nije pustio prednost Velezu, sudije su najveci problem BH fudbala
kurjak
Možda izgleda smiješno ali ja bi toliko ove sudije maltretirao da ne bi znali kako se zovu.Samo prije utakmice priđeš glavnom sudiji i kažeš mu budeš li srao ubićemo ti ženu i dijete i pokažeš mu sliku gdje stanuje i riješio si sve probleme,nek stisne pa nek svira ovako penal.
AmeeSallRiOoCc
Gledao sa citavu utakmicu i ovo sto rade sudije u BiH nigdje u svjetu nema a pogotovo na zapadu.Ja sam sudija vec puno godina ako je ovo penal onda me je stid da obucem sudijsko odjelo opet.Ali naravno nedaju da Velez bude u vrhu.Prvak mora doci iz Sarajeva ili BanjaluckeVicine Pozdrav iz Danske
ismir1946
I ovaj papak fol slavi a sve golove dao iz nepostojećih penala,još najbolji strijelac Bože.Ali sutra je na prvom mjestu onaj koje na to i navikao,igraj bordo bijeli ole ole .
user1618328879
Navijac sam Veleza,sami smo krivi sto nismo utakmicu rijesili ranije,malo je bilo sebicnosti. Sad je sve u rukama Sarajeva ,uzeli smo bod Borcu ,sad sarajevo nek da 200 posto i nemogu nista.
HUNTER
Niste prijatelju ništa krivi. Velež je pokazao nevjerovatnu borbenost i želju i od mene kapa dole, ali sa ovim fašistima sa ovim usranim trobojkama se mora na prljavo igrati.
StarMoVe
Forzza Velež!!!!
Hulk
Realan rezultat
lesina
Najrealniji rezultata
JedanVamo81
Nabijem te na ***** najrealniji
user1582456981
Samo sam gori penal jos vidio u Parizu protiv Bosne za Francusku, sramota ovu ligu ne treba igrati.. sramota
Joco89
Fuj. Vico sve ce ti se vratiti ovo slino slinava.
Zvornik92
To je realnost uzurpiranog sistema nemoze pobijediti bolji
Harcos
Eto bili ste malo prvi cijelih 20 minuta! Sa ovoliko faulova i prekršaja malo kartona. Doćete u Banjaluku kad tad ovo se ne zaboravlja! Realno, izjednačena utakmica da je Borac pobjedio ne bi bilo nezasluženo. Sad dve kući i titula!
PRESEDAN
Prije nek se Anđušiću žale i njegovom zamahivanju i čekanju umjesto da zabije za 2-0.
Salgijica
Ne znam sta vam je ? sasvim korektno sudjenje. Pritom sam navijao za velez. Niko im nije kriv za ovaj kontakt na stajnu nogu od strane radovica. Neoprezno, a dudic lose radi vec zadnja tri meca se zatvara u 70 min to je prerano. Sad je to doslo na naplatu iako je velez trebao ovo bolje privest kraju
Hulk
Placu kmecavci
DanteDMC
Bitno je samo psovati, i vrijeđati se na nacionalnoj osnovi.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

MojneBaa
Bošnjo digni se i ujedini se protiv ******a i 'bij tuci pali ptotjeruj na svakom koraku gdje ih stignes i sretnes P. S. sudije ko sto je ovaj nafatati stucati lobanju pa nek onda stisne i sudi penale svako kolo
Ade1987
Sto se fino Vico popisa na ove levate sto su ga podržavali i podržavaju još, pa ja nemogu da vjerujem kakav penal sudi u 89 minuti ali neka neka sta ce Vico Cico da uradi od ove lige to će čudo da bude još kad izgradi 12 terena ma neće nam niko ništa moći
Mostarac1602
Sami su izgubili utakmicu svojom sebicnostu,ne mogu da vjerujem da su ovoliko likovi sebicni
user1575889878
Da Bog da se nevratili u Banjaluku cigani jedni autobus vam se prevrnuo da Bog da.smecari jedni
Mazi
Hahahaj ćiju ćiju tup tup . Smrdine vidimoooo seeeeee . Je ba će vas zrinjskiiii . Sad napustite ligu kao što ste rekli .
juve10
Smiješno, žalosno ali neka, tako nam treba. Neka, trpi balijo...
zevs
najblaže rečeno sumnjiv penal
Salgijica
Objektivno pogledajte snimak. Radovic mu je stao na nogu to je nazalost tako. Penal je ovo. Zao mi zbog veleza al tu sudija nije kriv
user1597849779
Hahahahha pa borcu sviraju penal svaku utakmicu
user1604593678
Sad gledao tekmu i nikad vise.Ako je borac zasluzio pobjedu,remi ili ako je bio penal svaka cast,nije problem. Al ovo svirat i da ovako bude ofirno je smijesno,zalosno,uzas,fuuuj...ovo treba ugasit i kompletan savez BH mrsss
kurjak
Onaj Vranješ se pali na Isusa, a i brada mu stoji isto piletu sise.
goku_iz_sirokog
Ima pogled ko da je iz 9. kruga pakla izasao. Jos mu fali pas Kerber
Hrusta98
Mrtvo stimanje mora borac osvojit ligu Ili kup sudija ofiran opstruiranje Velezove igre 5 kartona sudija da nemora nebi ni centar sviro . Saveze stidi se sluga si politike!
Bordoakapitar
Penal cist ko' suza! Velez dao 200%svojih mogucnosti. Rezultat realan...
Salgijica
Velez izgubio dobivenu utakmicu. Nije bas realan rezultat
traorea
Borac je odvratan, ali penal je cist bio, i Radovic je bio svjestan svoje gluposti.
zajid08
Do penala je korektno sudio, ali je samo cekao duel u sesnaestercu velaza, da bi mogao pokazati na bijelu tacku.....Vico je odradio svoje, ustvari dodik. Volio bih da sarajevo osvoji prvenstvo iako sam navijac zelje, samo radi ovih sto nose dresove sa imenima na cirilici.
Hehehehrvtbr
BRUKA...! Stidi te se ako je ono penal.Ovo prevršvav sve mjere.Nijedan polu faul nije svirao za Velez,svaki 50 :50 aut ili faul nije svirao.STIDITE SE....!!!
RZ88
**** li vam vico svu familiju kriminalnu. Ima li iko da sankcionise ovu lakrdiju od lige???
ayd
FK Penal Banja Luka
milozadrago
eto otese bod velezu opet iamo sve u svojim rukama ako zeljanu dobijemo prvaci smo
user1604593678
Sad gledao tekmu nase lige i nikad vise. Ako je Borac zasluzio pobjedu ili remi ili ako je stvarno oeba
goku_iz_sirokog
U ovoj drzavi sve je izgubilo smisao. Ovo nije penal, pogotovo ne u nasoj krkanskoj ligi. U prošloj utakmici protiv Sirokog isto nije bio penal za Borac. Prcim ti državu ovu jadnu korumpiranu
jesamnisam
amircoralic
****m ti grbavi djecu nrtvu
BogatiDijasporac
Dan prije utakmice postave za sudiju đikana iz Prijedora, da sudi utakmicu u kojoj igra Borac. Ofirno, providno, kako god.
Tas14
Bravo za Velež, lavovska borba zaslužili su tri boda... Sretno Sarajevu sutra
davide.azzurri
Treba bojkotovati ovu ligu
kostro
Hebo vam Vico mater
admirmo
Istupite iz lige sve im ****m dabogda u neretvi večeras da autobusom sletili svi zajedno sa sudijom
goku_iz_sirokog
Hahaha ova ti je dobra
IncognitoHZ
Jadovi, **** vam vico mater jadnu
user1597153724
Ma je bo nasu ligu, mi smo gori sto je pratimo... imal kraja ovom vise
kurjak
Ako ne izdegenečite tog sudiju niste ništa dragi moji mostarci.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
4 minute produzetka. 03:52 sekunde sudija svira kraj mogli napad odigrat na 35 metara od gola bili smijesno
Secerko
Haroldinjo
Ovo treba prijaviti Je Ti više nema smisla
kn0x
Koliko vec penala za Borac u ovom zadnjem dijelu lige, pitam za druga
user1582737595
Stvarno evo ovo je teško gledati šta se radi, bitno samo pasti u Veležovom šesnestercu.
tarmba3
JEL TE STID VICO?
Ciklobutan
Svima je jasno da se borcu namjesta titula.
DAVIS
Ovo je vise Bogu plakat, sta rade!!
Mowzilla
Cetnicka posla!
Samir7
Gasi ligu, sramota svako kolo nepostojeci penal. Fuj
dosadnoje
Bravo Grbicu,da nisi penal svirao bio bih suspendovan dozivotno
TTV.KenyTB
TUGA I SRAMOTA,FUDBAL U BOSNI I HERCEGOVINI JE UMRO MORAMO TO PRIZNATI !
kukuruz
gradski18
JEL OVO VISE REALNO STA RADE SUDIJE
ragge
E kuci ne došao ****o jedno.. znalo se šta će bit
Chico
Marko Maksimovic u 84. minuti prijeti kaziprstom Grbicu nakon jedne odluke za Velez. Marko Maksimovic koji kaze da se oni samo bore za Europu. Pet minuta kasnije, penal za Borac. Smije li vise iko progovoriti ?
atomskimrav
To sam i ja primjetio. Ovo je vise dotaklo dno dna. Nez da li moze nize da se ide od ovoga. Penali se sviraju kao na djecijim turnirima.
kurjak
@ Chico Za ono tuzlanske komunjare iz jednog od komentara da te pitam je si li čuo da na ostrvu mamuti žive sekuti.
Rajvosa2019
Morao je Zoran pokazati svoje pravo lice - samo je cekao da ga svira -sramotna odluka - penal nidje veze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti