Čovjek kojeg su kamere snimile s ljubavnicom teško se pokajao, ima poruku za suprugu

Bila je to greška

Čovjek kojeg su kamere snimile s ljubavnicom teško se pokajao, ima poruku za suprugu

E. Škorić

Ako želite da varate svog partnera, onda nije poželjno da to uradite na tribinama jedne nogometne utakmice.

No, Deyvi Andrade nije tako razmišljao, kada je svoju ljubavnicu zagrlio i poljubio na poluvremenu prijateljske utakmice Barcelona - Delfin u Ekvadoru. Kada je shvatio da su ga kamere 'ulovile', shvatio je šta je napravio, pa je zajedno sa ljubavnicom napravio zbunjenotužnu facu.

Taj se snimak ubrzo pojavio na internetu i postao je jako popularan, a Andrade je priznao da je varao suprugu i da je svjestan u kakvu nevolju je upao i kakvu glupost je uradio.

"Ako mislite prevariti svoju drugu polovicu, nogometna utakmica na stadionu s hiljadama ljudi na tribinama i milionima drugih koji gledaju na TV-u bilo bi posljednje mjesto na koje biste išli ... osim ako niste 'ovaj simpatični navijač Barcelone u Ekvadoru'", opisao je meksički časopis Record nesretnog čovjeka.

Andrade se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da mu je odnos sa ženom u potpunosti narušen.

"Kruže različiti videozapisi o nevjernim ženama, ali nisu ih ismijavali kao sada mene. Nadam se da nikada nećete biti u mojoj situaciji. Branit ću svoju čast i svoj ponos kao čovjek do kraja. Svi padnemo i svi se pokajemo, hvala onima koji su me pozvali u crkvu da se iskupim", napisao je Andrade.

Obratio se potom i svojoj partnerici, tražeći oprost.

"Želim da se vratim i da budem proed tebe. Stvarno mi je žao zbog toga što sam izašao u javnost da komentarišem ove gluposti pa te molim da mi oprostiš. Tako sam zbunjen, ali želim da te vratim".

Top Komentari

Valdore
Idiot
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi