Fudbalski vikend: Meridian bonus od 20 KM, bez uslova! 200% extra bonus i brutalni 1000% bonus!

Specijalni vikend sportske kladionice Meridian! Kombinacija 3 bonusa koji garantuju dobitak!

Fudbalski vikend: Meridian bonus od 20 KM, bez uslova! 200% extra bonus i brutalni 1000% bonus!

Sponzorski tekst

Fudbalska Evropa je ove sedmice načisto „poludjela“! Kakav smo samo golgeterski serijal ispratili u utorak i srijedu Lige šampiona i onda četvrtak Lige Evrope koji je doslovno „izderao“ mreže u Evropi! Ništa manje se ne očekuje od ovog vikenda, jer nastupaju velikani liga ,,PETICE“!

Iz tog razloga sportska kladionica Meridian je pripremila kombinaciju 3 fenomenalna bonusa, a da dobiješ 20 KM, BEZ USLOVA, potrebno je samo da napraviš nalog na meridianbet.ba i onda malo „studiozno“ da pristupiš ponudi, jer slijede još bombastičniji bonusi...

Šta nas to čeka?

Italiju otvara večeras susret Sasuolo – Udineze, od 20.45h, dok Verder Bremen dočekuje Keln u Bundesligi, a ništa manje od po „tri komada“ se ne očekuje na ovim tekmama. U subotu je ipak najbolje od najboljeg u Bundesligi. Borusija Dortmund – Bajern Minhen sa početkom od 18.30h je ono što pravi „doktori za kladžu“ čekaju kad je u pitanju pravo klađenje UŽIVO. Kvote ima da „pršte“!

Engleska Premijer liga, jednako je bombastična ovaj vikend. Everton dočekuje „Crvene đavolje“ u prvom terminu od 13.30h, četvrti na tabeli, dok je Mančester Junajted u vrlo nezavidnom položaju. I onda na red dolazi nedjelja: Mančester Siti – Liverpul!!! Spektakl fudbala za sve koji uživaju u pravoj adrenalinskoj zabavi. Prilika je idealna da se iskoristi 200% EXTRA BONUS, jer zabava može da traje čak i na poluvremenu. Ukoliko želiš da saznaš kako klikni na OVAJ LINK. Ako ste mislili da je gotovo sa Italijom, e pa nije. Nedjelja je „GOLEADA“ u najavi:

  • Lacio – Juventus
  • Atalanta – Inter

Možda se ipak najbolje „sigurice“ ovaj vikend kriju u španskoj La Ligi, ili francuskoj Ligi 1, te će „studiranje“ najbolje ponude sportske kladionice Meridian, pravim znalcima dati specijalnu priliku da ukoliko znaju da kombinuju zgrabe bonus od nevjerovatnih 1000% na broj parova!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

Top Komentari

Andrija1pd
Veceras ce da bude mnogo golova, utakmice su vrh
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.