Kinsey na aerodromu srela čovjeka koji radi za UEFA-u i neočekivano od njega dobila poklon

Oglasila se preko Twittera

Kinsey na aerodromu srela čovjeka koji radi za UEFA-u i neočekivano od njega dobila poklon

E. Čaušević

Kinsley Wolanski je glavna priča svjetske javnosti nakon utakmice finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama.

Finalna utakmica nam nije donijela mnogo uzbuđenja što se tiče fudbala, ali je noć popravila zanosna plavuša Kinsley Wolanski koja je utrčala na teren tokom prvog poluvremena.

Atraktivna plavuša je ovim potezom izreklamirala porno stranicu svog dečka Vitaly Uncensored, a kada se saznalo o kome se radi, ona je na Instagramu dobila ogroman broj pratilaca.

Ona je preko noći postala velika senzacija na društvenim mrežama, a posebno se to odnosi na Instagram. Tu je imala oko 300.000 pratitelja, a onda je samo za nekoliko sati taj broj porastao na skoro tri miliona.

No, jučer je doživjala "hladan tuš" jer je njen profil na Instagramu blokiran i odlučila je napraviti novi. Također, napravila je profil na Twitteru i objavila je jutros video kako bi objasnila šta se dešava.

"Nevjerovatno je sve ovo što mi se desilo. Profil na Instagramu je blokiran i napravila sam novi. Sada me možete pratiti na njemu. Također, po prvi put sam na Twitteru i tu me možete naći. Za mene je ovo veliki šok, ali sam sretna i ponosna zbog svega što sam napravila", poručila je Kinsley.

Također, otkrila je da je dobila i sjajan poklon na aerodromu u Madridu od osobe koja radi za UEFU. Kinsley je dobila suvenir koji će je podsjećati na finale iako joj pored svega to zaista nije potrebno.

Top Komentari

Zoilomas
Ni mozga, ni talenta, ni kulture, ni respekta! Sramotno ponasanje, eh da je hico ziv, nebi ona bila ovdje dugo.
6 7
MaDaj
“Sretna i ponosno zbog svega sto sam napravila” hallo ljodra šta si to napravila majke ti? Utrčala polugola na stadion? Eto bas si napravila veliki podvig ni Nikola Tesla ti nije ravan.. sad mars Nazad na koljena i sisaj onom tvom Rusu Ukrajincu ili šta je već
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi