Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpul 2,25, PSŽ 1,30,  Mančester Siti 1,43!

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpul 2,25, PSŽ 1,30, Mančester Siti 1,43!

Sponzorski tekst

Čeka nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Provjerite, stvarno je tako! Evo i na kojim utakmicama Mozzart nudi najveće kvote na svijetu…

LESTER - LIVERPUL (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 2,25

Nije derbi runde, ali je duel na King Pauer stadionu definitivno jedan od najinteresantnijih u okviru 24. kola Premijer lige. Iako ne briljiraju, dvoboj Lestera i Liverpula ne može se ne
smatrati velikom utakmicom, jer ipak je riječ o okršaju nedavnog i aktuelnog prvaka.

Međutim, Redsi su u neugodnom nizu koji vjerovatno dugo ne pamte, imaju dva poraza zaredom u šampionatu prvi put otkako je Jirgen Klop na kormilu tima, a tri u posljednjih pet susreta. Ipak, Lisice tradicionalno "leže" Crvenima, a naruku gostima sa Enfilda ide i činjenica da je Lester ove sezone daleko bolji kada je gost, odnosno da je kod kuće doživio već sada više poraza nego za čitavu prošlu sezonu.

Liverpul je neporažen na sedam prethodnihdvoboja sa Lesterom, a u tom opsegu pobijedio je u šest navrata.

Oglasi

PSŽ - NICA (SUBOTA, 17.00), KEC 1,30

Postoji li neko ko sumnja u PSŽ na francuskom tlu? Istina, situacija trenutno ne nalikuje prethodnim sezonama kada je sve bilo, realno, riješeno još na polusezoni, ali priznaćete da su Sveci jači od svih u ligi. I to, ne malo.

Trenutno su trećeplasirani, ispred su Lil i Lion, iza leđa "vreba" Monako, a današnji protivnik Nica teško da ima šanse da se odupre snazi Parižana. Čak i uprkos tome što u ovom susretu za domaćina neće igrati bitni igrači poput Nejmara i Di Marije.

Sastav sa Azurne obale na posljednjih pet susreta ima dvije pobjede, obje protiv bolje rangiranih ekipa, međutim, čeka se da PSŽ doda gas i snažno finišira. Sve drugo bilo bi čudo

MANČESTER SITI - TOTENHEM (SUBOTA, 18.30), KEC 1,43

Da je dobar fudbalski vikend pred nama svjedoči nam još jedan dvoboj iz Engleske. Pep Gvardiola protiv Žozea Murinja. Dvojica starih znanaca odmjeriće snage u meču koji može
mnogo toga da donese objema ekipama.

Mančester Siti ima priliku da se dodatno učvrsti na čelu i nastavi trijumfalni niz ili "krvavi pir" nad svim rivalima koji mu se nađu na putu, dok Pjevci mogu da potencijalnim iznenađenjem
zakucaju na vrata Lige šampiona, koja su donedavno izgledala daleko. Građani su zahuktali, nalaze se u seriji od 15 pobjeda i, ako pokažu barem djelić strasti koja ih krasi prethodnih mjeseci, trijumf ne bi trebalo da se dovede u pitanje.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi