Mozzart uz Novi Grad: Podrška stigla fudbalerima i rukometašima

Novu opremu ponijeće igrači FK Rudar Blagaj i RK Srednjoškolac

Mozzart uz Novi Grad: Podrška stigla fudbalerima i rukometašima

Sponzorski tekst

Bez obzira na to kojim se sportom bave i u kojem rangu se takmiče, kompanija Mozzart uvijek je uz timove koji se bore za što bolje rezultate. 

Ovog puta, nova oprema stigla je na adrese dva sportska kluba iz Novog Grada pa će se za bodove od sada u novim Mozzart dresovima boriti FK Rudar Blagaj i RK Srednjoškolac.

Srećni smo što je kompanija Mozzart prepoznala naš rad i pokazala se kao društveno odgovorna, te pomogla klubu sa kompletnom garniturom dresova, što je svakako značajno jer znamo da su dresovi u rukometu potrošna roba, pa nam novi uvijek dobro dođu- poručuje Milan Žujić, predsjednik RK Srednjoškolac, Novi Grad.

U tradiciji kluba dužoj od šest decenija, polufinale Kupa BiH u bivšoj Jugoslaviji izdvaja se kao jedno od najvećih postignuća. Iz redova RK Srednjoškolac potekla su poznata imena, kao što su Mehmedalija - Dado Mulabdić, član reprezentacija Jugoslavije i BiH i Danilo Nedović koji je uspješnu karijeru gradio u Francuskoj.

Trenutno broje oko 60 članova, a u Drugoj ligi Rukometnog saveza Republike Srpske zauzimaju poziciju na sredini tabele. Cilj im je da u narednom periodu pojačaju omladinski pogon, te da se plasiraju u Prvu ligu RSRS.

Slične planove imaju i njihovi sugrađani iz Fudbalskog kluba Rudar Blagaj koji žele da omasove članstvo, poboljšaju infrastrukturu i ostvare što bolje rezultate na takmičenjima. Podrška na tom putu stigla im je sa iste adrese i to u pravi čas.


-Kompanija Mozzart nam je svojom donacijom obezbijedila kvalitetnu opremu, što za nas predstavlja veliku podršku u ovim teškim vremenima za sportske kolektive. To je hvale vrijedan potez Mozzarta – kaže Fuad Žmirić, predsjednik FK Rudar Blagaj Novi Grad.

Boje kluba danas brani 25 seniora u Četvrtoj ligi FSRS i 20 pjetlića u Omladinskoj ligi koji će tradiciju, dužu od pet decenija, sada ponosno nastaviti u novoj Mozzart opremi.