Najveće šanse na svijetu na putu do pobjede u Mozzartovom izazovu

Mozzart promo kvote

Najveće šanse na svijetu na putu do pobjede u Mozzartovom izazovu

Sponzorski tekst

Promo kvote vam mogu pomoći na putu do dobitnog tiketa. U prvom planu su prvi četvrtfinalni dueli u Ligi Evrope i Ligi Konferencija, a Mozzartove kladionice su za vas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju su kec na Manchester United protiv Seville i dvojka na Fiorentinu protiv Lecha.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MANCHESTER UNITED - SEVILLA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1.45

Sevilla ima lošu sezonu u Primeri, ali Andalužani su specijalisti za Ligu Evrope, koju su osvojili šest puta ovog vijeka. Manchester je osvojio ovo takmičenje u Murinjovoj eri. Kompanija Erika Ten Haaga je preko Premijer lige blizu Lige šampiona sljedeće sezone, dok je za ekipu Marka Dmitrovića i Nemanje Gudelja jedina ulaznica u elitno takmičenje sljedeće sezone. Junajted ima niz od 25 utakmica bez poraza kod kuće u svim takmičenjima, dok Sevilla igra loše u gostima. Samo jedan trijumf u pet prethodnih mečeva. Problem za domaćine je povreda najboljeg igrača i strijelca ove sezone Markusa Rashforda. Ovi timovi su prije tri godine igrali u polufinalu Lige Evrope. Sevilla je savladala velikana sa Old Traforda sa 2:1.

LECH - FIORENTINA (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 1.80

Poljski tim je prešao dug put u Liga konferenciji, ali čini se da nemaju velike šanse protiv Fiorentine, koja ove godine igra jako dobro u svim takmičenjima. Lech je treći u domaćem prvenstvu sa čak 15 bodova manje od Rakova. Tim iz Poznanja je neporažen u sedam mečeva, dok je Viola prekinula niz od devet pobjeda u svim takmičenjima proteklog vikenda remizirajući kod Artemio Francije sa Spezijom (1:1). Nikola Milenković je redovan u timu Fiorentine, dok Luka Jović svoju šansu dobija prvenstveno sa rezervne klupe. Brazilac Artur Cabral u prednosti je u napadu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti