Sophos: posebna promotivna akcija - do 31.3.!

Sophos: posebna promotivna akcija - do 31.3.!

Sponzorski tekst

Iskoristite promotivnu akciju Sophos Intercept X endpoint cyber zaštite za trajanje licence od 36 mjeseci po cijeni od 170KM po korisniku. Akcija traje do 31. marta 2022.

Zaštitite svoje računare i IT sistem od hakerskih napada i gubitka podataka naprednom anti-virus tehnologijom Sophos Intercept X.

Ponuda vrijedi za Intercept X Advanced anti-virus zaštitu za desktop, laptop i server računare na Windows, macOS i Linux platforama.

Sophos Intercept X softver već 12 godina za redom proglašen je broj#1 globalnim liderom u polju endpoint zaštite.

Sophos Intercept X nudi naprednu zaštitu računara od svih vrsta poznatih i novih virusa, malware-a, exploit i ransomware napada te ujedno mogućava sasvim zaštičeno i sigurno korištenje interneta i aplikacija,
te priključenih uređaja (USB idr.)

Rješenje uključuje tzv. WipeGuard I CryptoGuard anti-ransomware tehnologije koje sprječavaju svaki pokušaj neovlaštenog brisanja, zaključavanja i preuzimanja podataka. Trenutna detekcija i potpuno automatska eliminacija svih vrsta prijetnji.

One-click instalacija i potpuno automatska zaštita bez ikakve potrebe održavanja.

Pored redovnih (više) godišnjih licenci nudimo mogućnost mjesečnog plaćanja bez obaveznog trajanja ugovora za fleksibilan broj korisnika.

Pročitajte pune funkcionalne i tehničke specifikacije Intercept X tehnologije OVDJE

Kontaktiraje nas za narudžbu i besplatne konsultacije:
033 933 323
IVPITER Cybersigurnost Bosna i Hercegovina
https://www.linkedin.com/company/ivpitermssp/
[email protected]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.