Ne stišava se bura: Priveden huligan koji je napao vatrepoliste iz Srbije
Napadnuta su trojica vaterpolista zvezde, a najgore je prošao Akelsandro Kralj, golman je skočio u more kako bi se spasio.

Regionalno takmičenje izdalo saopštenje

Ne stišava se bura: Priveden huligan koji je napao vatrepoliste iz Srbije

E. Oštraković

Prema informacijama kojima raspolažu u Regionalnom takmičenju, jedna osoba privedena je zbog napada na igrače Crvene zvezde.

Utakmica između Mornara i Crvene zvezde odgođena je zbog napada na gostujuće igrače. Naime, napadnuta su trojica vaterpolista zvezde, a najgore je prošao Akelsandro Kralj, golman je skočio u more kako bi se spasio.

Održana je telefonska sjednica Regionalne lige, te je izdato saopštenje.

"Policija je odmah reagovala, u toku je kriminalistička obrada i po informacijama koje smo dobili iz splitske policije, jedna osoba je privedena pod sumnjom da je bila saučesnik navedenog napada.

Iskreno se nadamo da će počinitelji biti identifikovani i odgovarajuće kažnjeni, te da ovaj nemili događaj neće uticati na dosadašnje odlične odnose svih učesnika lige koja postoji već 11 sezona", stoji u saopštenju Regionalnog takmičenja.

Top Komentari

Turgut2
Koje budale napadaju sportista i civile kaljaju ugled države i svog naroda
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi