Održan seminar za sudije Premijer futsal lige BiH

Nastavljeno s edukacijom

Održan seminar za sudije Premijer futsal lige BiH

U organizaciji Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Komiteta za sudije i suđenje juče je održan video seminar za sudije Premijer futsal lige BiH.

Seminar na kojem se diskutovalo o situacijama iz prakse sa UEFA-inih video klipova trajao je devedeset minuta.

"NS/FS BiH nastavlja sa edukacijom svojih službenih lica kako bi se što spremnije dočekao nastavak takmičenja kad situacija sa pandemijom korona virusa to dozvoli", navodi se u saopštenju na stranici Saveza.

Podsjetimo da je Premijer futsal liga BiH prekinuta prije nešto više od mjesec dana i da se, kao ni za Premijer ligu u nogometu, još uvijek ne zna datum nastavka.

Prije prekida prvenstva lider je bio tim FC Salines sa dva boda više od FC Mostar SG Staklorad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti