Savić bronzom otvorio novu sezonu

Najbolji bh. kajakaš

Savić bronzom otvorio novu sezonu

D. Vejo

Najboljih bosanskohercegovački kajakaš Banjalučanin Darko Savić novu sezonu otvorio je bronzanom medaljom.

Naime, on je na minulom Eurokupu održanom u Makedoniji na rijeci Treski doveslao do bronze te je tako najavio dobro formu i ove godine.

No, to nije sve. Kajakaši banjalučkog Vrbasa ostvarili su još jedaN uspjeh. Branislav Mitrović uspio je da stigne do srebra u Makedoniji čime je najavio da se Banjalučani ne šale ove godine kada su u pitanju takmičenja kako na domaćoj tako i na inostranoj sceni.

"Za početak sezone ovo je sjajan rezultat. Dvije medalje na Eurokupu nije mala stvar. Darko i Branislav odlično su odradili pripremni period, što pokazuju i njihovi rezultati", izjavio je direktor Kajak kanu kluba Vrbas, Nikola Stanković.

Iza Savića je godina za pamćenje, s obzirom da je postao prvak u sve tri discipline.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi