Majstorija Pjanića u pobjedi Juventusa protiv Lazija!
Juve dva od dva na otvaranju sezone (Foto: EPA)

Ronalda za sada ne ide

Majstorija Pjanića u pobjedi Juventusa protiv Lazija!

Midhat Šljivak

Juventus je u 2. kolu Serije A dočekao velikog rivala Lazio i na kraju je slavio pobjedu rezultatom 2:0 uz sjajan gol Miralema Pjanića.

Juve je kao veliki favorit ušao u ovaj meč i na kraju je upisao nova tri boda.

Crisiana Ronalda za sada ne ide u dresu Bianconera. Imao je Portugalac dobrih šansi i danas, ali na kraju nije uspio da se upiše u strijelce.

Zato je na majstorski način pogodio Pjanić. Igrala se 30. minuta kada je bh. reprezentativac prekrasno pogodio za prednost od 1:0.

Ovaj rezultat se na semaforu zadržao sve do 75. minute kada su sve dileme oko pobjednika otklonjene. Ronaldo je promašio zicer, ali je na pravom mjestu Mario Mandžukić koji pogađa za 2:0.

Ovaj rezultat se do kraja nije mijenjao i Juve je stigao do sigurna tri boda. Miralem Pjanić je igrao 69 minuta i odigrao je zaista odličnu utakmicu.

Serie A, 2. kolo:

Juventus - Lazio 2:0 (Pjanić 30', Mandžukić 75')

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
HAHAHAHA JA MAJSTORIJE HAHAHAHA
1 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi