Srbija ima za čim žaliti: Tadić izveo najgori penal u karijeri
Tadić je u karijeri izveo mnogo penala, ali ovaj je vjerovatno najgori. Mnogi se poslije ovoga pitaju zašto loptu nije uzeo Aleksandar Mitrović.

Rumuni imali sreće

Srbija ima za čim žaliti: Tadić izveo najgori penal u karijeri

Fudbaleri Rumunije i Srbije u ovim trenucima igraju susret 4. kola gruipe 4 Lige nacija,a  rezultat nakon prvog poluvremena je 0:0.

Reprezentacija Srbije ima za čime da žali nakon prvih 45 minuta, a posebno je bolan promašeni penal u režiji Dušana Tadića.

Vezni fudbaler Ajaxa je imao priliku pred sami kraj prvog sdijela meča da sa bijele tačke donese prednost svom timu, ali je izveo jedan od najgorih, ako ne i najgori penal u karijeri.

On je prebacio gol za nekoliko metara, a dokaz možete pogledati u video zapisu:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Medo-Brundo
U zito!
6 0
Griezmann
Traze loptu u beogradu hahaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti