Šta se dešava sa Njemačkom? Elf u katastrofalnom nizu rezultata
Nijemci odavno nisu izgledali lošije i pitanje je kada će se i kako završiti ovaj crvni niz.

Nekadašnji svjetski prvaci

Šta se dešava sa Njemačkom? Elf u katastrofalnom nizu rezultata

Prvaci svijeta iz 2014. godine, Nijemci, odavno nisu izgledali lošije na terenu.

Iako su na Mundijal u Rusiju došli kao možda i prvi favoriti, ipak su ispali već u grupnoj fazi, a njihova noćna mora se nastavlja i nakon Svjetskog prvenstva.

Oni su u Ligi nacija upisali samo jedan bod iz tri meča, a večeras su doživjeli novi poraz i to od Francuske u Parizu (2:1).

Ako bismo gledali četiri posljednja meča Njemačke, onda bismo vidjeli da su oni upisali samo jedan remi i tri poraza. Južna Koreja, Holandija i Francuska su pobjeđivali Elf, a jedini bod je izvučen na domaćem terenu upravo protiv Trikolora i to prošlog mjeseca.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ako bismo išli još dalje, onda bismo vidjeli da su Nijemci upisali čak šest poraza u posljednjih 10 mečeva što je svakako jedan od najlošijih nizova u historiji ove reprezentacije.

Top Komentari

mer12
Koliko su puta Italijani bili prvaci, pa...treba se pitati sta se desava sa njima, isto se i Francuskoj desilo, desava se jbg.
16 1
DamirT
Cuj sta se desava.Ima igraca koji ne bi mogli nosit vodu Lahmu,Kloseu,Ballacku itd npr Werner
11 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi