Kladioničar iz Ljubuškog promašio jedan par za pola miliona KM, ali može biti sretan

Ostvario veliki dobitak u Bet-liveu

Kladioničar iz Ljubuškog promašio jedan par za pola miliona KM, ali može biti sretan

Jedan kladioničar iz Ljubuškog dugo će pamtiti vikend koji je iza nas.

Da je utakmica španskog rukometnog prvenstva Bidasoa – La Rioja bila ispod margine od 53,5 gola, igrač iz Ljubuškog bio bi bogatiji za 498 384.12 KM.

Međutim, pošto je odigrao ukupno 48 listića od čega su četiri bila sistemska, ovaj kladioničar je u Bet-live kladionici ostvario dobitak od 116 826.55 KM. Po odbijenom porezu, njemu je pripalo ukupno 105 399.67 KM.

U galeriji pogledajte fotografije listića koje je uplatio sretni kladioničar iz Ljubuškog.

Top Komentari

Alkma
Lazete ,lazete niko dobio u Ljubuskom nije
15 6
king11
ovi iz bet-live počeli koristit premierove metode. neki dan objavili nešto slično na premieru na fejsbuku i napišem im dva puta što lažu i dva puta mi obrišu komentar
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi