)
Termometar će da prsne: Golferka fotografijama dovodi muškarce do ludila

Porijeklom je iz Hrvatske

Termometar će da prsne: Golferka fotografijama dovodi muškarce do ludila

O. Lekić

Jeste li kad čuli za Paige Rene Spiranac? U pitanju je američka golferka kojoj mnogi proriču uspješnu karijeru, redovno niže pobjede na turnirima, ali osvaja i sve veći broj pratilaca na društvenim mrežama.

Lijepa Paige svojom pojavom plijeni veliku pažnju na golf terenima i mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih sportistkinja, a da je svjesna epiteta koji nosi svjedoči i njezin Instagram profil koji je prepun golišavih fotografija.

Tokom turnira nerijetko oblači i provokativne kostime sa dubokim dekolteima, a zbog toga su joj u prošlosti prijetili i smrću. Doduše, u Dubaiju gdje je specifičan "dres kod".

“Dobijala sam jako ružne komentare, pa čak i prijetnje smrću na društvenim mrežama. Nije lijepo da me neko osuđuje zbog onoga što nosim. Ja sam takva kakva sam”, ispričala je Paige koja, složit ćete se, zaista ima šta da pokaže.

Golf bi kao sport, uz Paige, zasigurno mogao da postane mnogo praćeniji...

Top Komentari

Zeleni_zub
Dragi Lekiću, neće samo termometar prsnuti.
16 2
damir bosnjak
jeste li culi da sam je ja guzio..ha ha
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti