Na Tušnju se niko ne štedi, svi svjesni važnosti subotnje utakmice
Aleksandar Ignjatović u fokusu našeg fotoreportera na današnjem treningu FK Sloboda

Sloboda protiv Željezničara za vikend

Na Tušnju se niko ne štedi, svi svjesni važnosti subotnje utakmice

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Na stadionu Tušanj fudbaleri Slobode su danas po kiši odradili trening i polako se spremaju za ono što ih čeka narednog vikenda.

Sloboda je u prva dva kola proljetnog dijela sezone upisala samo remi u Gabeli protiv GOŠk-a, dok je od Čelika poražena s 2:1, pa će tim Zlatana Nalića u subotu od 17:30 sati imati težak zadatak, pošto u goste stiže FK Željezničar.

Tuzlaci marljivo rade na treninzima, svjesni da ih čeka puno posla, a eventualni novi neuspjeh mogao bi ozbiljno poremetiti trenutnu atmosferu, mada je ona u ovom trenutku izuzetno dobra.

Sloboda bi u slučaju pobjede nad Željezničarom završila čevrta i vjerovatno bi dobila lakši raspored u završnici sezone, odnosno u trećem dijelu iste.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče treninga, vrijedno je istaći da je jedan udarac krajem treninga dobio Said Husejinović nakon duela s Edisom Smajićem, a na povredu, doduše lakšu, žalio se i Topuzović, a i Muminović je ranije napustio trening.

Inače, nema povrijeđenih, a ni suspendovanih, pa će po svemu sudeći najjači sastav biti na raspolaganju treneru Naliću za subotnji okršaj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

disident7
Zeljo ce biti opet prvak kada se njihovi prijatelji iz Trebinja vrate u ligu, jer zajedno sredjuju utakmice bas kada ih je isto vodio ovaj slagirani trener koji zakrece usta kao Franjo T.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi