Novi biznis na pomolu: Edin Džeko otvara luksuzni bar u Dubrovniku

Počinje raditi već početkom aprila

Novi biznis na pomolu: Edin Džeko otvara luksuzni bar u Dubrovniku

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko prije nekoliko godina kupio je vilu u Dubrovniku, a svako slobodno vrijeme koristi za odmor u ovom hrvatskom gradu

Dubrovnik je mamac za turiste iz cijelog svijeta, a ni Džeko nije mogao da odoli. Bh. fudbaler je kupio vilu u ovom gradu gdje često boravi sa svojom porodicom i prijateljima.

Džeko je stekao mnoge prijatelje u Dubrovniku, a jedan od njih je i gradski vijećnik Miho Obradović s kojim će bh. reprezentativac pokrenuti biznis.

Naime, hrvatski mediji objavili su da Džeko i Obradović planiraju da otvore luksuzni bar u elitnom dijelu Dubrovnika. Ovaj bar trebao bi krenuti s radom već početkom aprila.

Top Komentari

Samkodk
Sve navodni partioti kao nas kapiten hvali bosnu a u hrvarskoj je ulozio milione eura..
6 3
Bronson94
Docemo ti na fuka samo nam reci lokaciju i kako cw se zvat
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi