Musemić i FK Sarajevo započeli pregovore: Sve zavisi od investitora!

Trofejni trener o detaljima razgovora za SportSport.ba

Musemić i FK Sarajevo započeli pregovore: Sve zavisi od investitora!

Samir Mlaćo

FK Sarajevo i Husref Musemić danas su obavili prvu rundu pregovora o produženju saradnje.

Podsjetimo, bordo tim je osvojio duplu krunu, ali Musemiću je istekao ugovor.

Danas su obavljeni prvi razgovori i iskusni stručnjak je zadovoljan. Za SportSport.ba. je otkrio kako su tekli razgovori.

"Mislim da imamo iste poglede. Mene je interesovalo u kojem pravcu ide FK Sarajevo, jer najteže je ostati tu gdje jesi i biti bolji. Čelni ljudi kluba istog mišljenja s tim da sada čekaju odgovor investitora, odnosno da vide šta on želi sada, te naravno kakav će budžet biti", kazao je Musemić, te dodao.

"Što se tiče nas u Sarajevu na istoj smo talasnoj dužini. Sarajevo treba da se još organizuje, a sa investitorom je tek počela saradnja i znate kako to ide. Trebalo malo vremena i oko komunikacije, te ostalih stvari".

Sarajevo je ove sezone ostvarilo historijski uspjeh. Musemić je potvrdio znanje i sigurno da navijači nemaju ništa protiv njegovog ostanka.

Za SportSport.ba je kratko dodao da je nova runda pregovora dogovorena za subotu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Ostani husrefe !
0 9
ibrahim51
Hocel se naci neka budala da sve razvali oko trenera. Da trazite neke lijeve osobe. Musemic je osoba kojoj se ne smije ovaj uspjeh nikada zaboraviti.Trebamu dati punu podrsku. Treba nam jako Sarajevo da sve melje i ovdje i u Evropi.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi