Gdje je nestao Anid Travančić?
Navijači su u nevjerici, jer je Travančić najavljen kao veliko pojačaje, a on je čini se nastavio sa svojim čudnim odlukama.

Čudna situacija

Gdje je nestao Anid Travančić?

Esmer Oštraković

Uprava TOŠK-a pravi ekipu koja bi u narednoj sezoni mogla da se bori, možda čak i za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kao najveće pojačanje najavljen je bivši nogometaš Sarajeva, Anid Travančić, ali njegova epizoda u TOŠK-u mogla bi trajati kratko.

Naime, Travančić je odradio nekoliko treninga, zatim odigrao prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti u Banovićima, te je odradio još nekoliko treninga.

Ništa neobično, reklo bi se u životu jednog nogometaša, ali njemu se od petka gubi svaki trag.

Kako nezvanično saznajemo, Travančić koji je poznat po burnom životu u periodima kada je igrao u Sarajevu i Čeliku, nije bio na nekoliko treninga, kao ni na utakmici koju je TOŠK igrao u nedjelju protiv Stupčanice.

Navijači su u nevjerici, jer je Travančić najavljen kao veliko pojačaje, a on je čini se nastavio sa svojim čudnim odlukama.

Prije ih je kontroverzni Travančić imao dosta, kao i mnogo propuštenih treninga i upravo je sve to razlog što nije napravio veću karijeru, jer je označen kao strašan talenat.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Činilo se da je tome kraj, te da je konačno uspio da se "smiri", ali u TOŠK-u su na težak način shvatili da to ipak nije tako.

Šta će se na kraju desiti sa karijerom Travančića ostaje da vidimo, te da li će mu Nusret Muslimović oprostiti ovaj "mali odmor".

Top Komentari

ambrozini
zacerati i cao...
8 2
rimke
siromasni baloteli
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi