Šou Zlatana Ibrahimovića: Dva gola, provokacije za navijače Los Angelesa i Carlos Vela "u suzama"

Šveđanin je nevjerovatan

Šou Zlatana Ibrahimovića: Dva gola, provokacije za navijače Los Angelesa i Carlos Vela "u suzama"

E. Čaušević

Los Angeles FC i Los Angeles Galaxy sinoć su odigrali još jedan nevjerovatan derbi na kojem je viđeno šest golova, a u centru pažnje ponovo su bili Zlatan Ibrahimović i Carlos Vela.

Okršaj Ibre i Vele obilježio je i ovaj gradski derbi, te je ponovo više uspjeha imao švedski napadač koji je postigao dva gola. Zlatan je stupio na scenu već u drugoj minuti kada je odlično pogodio za 1:0 na asistenciju Pavona.

Ipak, samo deset minuta kasnije Los Angeles je izjednačio golom Blessinga. Međutim, u 15. minuti na scenu ponovo stupa nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Alvarez ga je sjajno uposlio, Ibra je fantastičnim driblingom izbacio golmana domaćeg tima i pogodio za 1:2. Već u narednoj minuti bilo je 1:3 kada je mrežu Los Angelesa zatresao Pavon.

Međutim, domaći su uspjeli da dođu do remija. Prvo je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena na 2:3 smanjio Blessing, dok je konačnih 3:3 u 53. minuti postavio Carlos Vela koji ni ovaj put nije uspio da nadmaši Ibrahimovića. Vela je izašao iz igre u 61. minuti što ga je žestoko naljutilo zbog čega je bacio kapitensku traku jer očito nije htio da ide u svlačionicu.

Los Angeles je i dalje bez pobjede u susretima protiv gradskog rivala. U pet mečeva ovaj tim nije uspio da savladao LA Galaxy iako ove sezone igraju odlično.

Top Komentari

Bulle
Konjina vidi se balkanski krkanluk...
0 10
Bulle
Ja isfrustriran uopste nisam, samo komentarisem njegovo bahato ponasanje, balkansko, Edin je za njeg gospodin, primjer u ponasanju i odgoju.Ako je tebi legenda meni nije, da je dobar napadac za mene medju tri svih vremena, a moj zivot nije jedan tu si se vrlo prevario...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti