Conte i Sarri odabrali postave: Trener Juvea ostavio Pipitu na klupi!

Sve spremno za veliki derbi

Conte i Sarri odabrali postave: Trener Juvea ostavio Pipitu na klupi!

Inter i Juventus za nešto manje od sat vremena počinju Derbi Italije. 

Susret 7. kola Serije A privlači veliku pažnju italijanske i svjetske sportske javnosti zato što se radi o dva tima iz vrha tabele, a prije nekoliko minuta izašle su nam i postave za ovaj meč.

Trener Juventusa Maurizio Sarri napravio je veliko iznenađenje jer je Gonzala Higuaina ostavio na klupi, a mjesto u prvoj postavi povjerio je Paulu Dybali.

Ono što je za nas iz BiH jako bitno je činjenica da je Miralem Pjanić, kao što smo i navikli, zauzeo svoje mjesto u veznom redu Stare dame.

S druge strane, Antonio Conte je od prve minute stavio Romelua Lukakua koji je bio povrijeđen i zbog toga propustio utakmicu protiv Barcelone sredinom sedmice. Belgianac se ipak oporavio i očito je spreman za ovaj meč. U redovima Nerazzurra nema Alexisa Sancheza koji je dobio crveni karton u prošlom kolu.

Inter: Handanović; Godin, De Vrij, Skriniar; D'Ambrosio, Barella, Brozović, Sensi, Asamoah; R Lukaku, Lautaro Martinez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Cristiano Ronaldo.

Meč počinje od 20:45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Blokiran
Idemo juve!!!! Pregazit ovo ko plitak potok
3 1
juve10
Forza Juve
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi