Optužbe za silovanje se nastavljaju: Ronaldov DNA se poklapa s dokazima koji su pronađeni

Skandal ponovo u centru pažnje

Optužbe za silovanje se nastavljaju: Ronaldov DNA se poklapa s dokazima koji su pronađeni

Endin Čaušević

Prošla godina je bila itekako turbulentna za Cristiana Ronalda kojeg je američka manekenka Kathryn Mayorga optužila za silovanje.

Kathryn tvrdi da se to desilo 2009. godine u jednom hotelu u Las Vegasu, te da je tek skupila hrabrosti prošle godine da to kaže javno. Ona je optužila Ronalda za silovanje, ali nakon kratke istrage objavljeno je da je Ronaldo oslobođen tim optužbi.

Međutim, engleski The Sun je objavio da se sada skandal ponovo nastavlja nakon što su procurili novi detalji istrage. Navodno, pojavio se mail koji je otkrio nove detalje oko istrage koju je provela američka policija.

Kako piše The Sun Ronaldo je izjavio da je te noći bio s Kathryn, te da je izašao iz sobe kada mu je ona to rekla. On je negirao da je došlo do silovanja ili bilo kakvog oblika nasilja prema njoj.

Ono što je ponovo vratilo slučaj u centar pažnje jeste informacija da je Ronaldov DNA pronađen na mjestu na kojem se silovanje navodno desilo, te da se podudara s dokazima. U ovim mailovima piše kako je Ronaldo nudio novac Kathryn da sve riješe van suda, ali je ona to navodno odbila.

Iako je policija završila ovaj slučaj zbog nedostatka dokaza sada ostaje da se vidi da li je istina da se Ronaldov DNA podudara s onim koji je pronađe, te da li će se istraga nastaviti.

Top Komentari

Manijak87
Cudi me kako placipizda moze biti ovako zeznut momak.
3 3
svasta
Majku vam lopovsku, dosla u hotelsku sobu sa njim dobrovoljno , A zbog cega??
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi