Penal u Torinu izazvao lavinu komentara: Odvratno...
(Foto: EPA)

Smatraju da je Ronaldo glumio

Penal u Torinu izazvao lavinu komentara: Odvratno...

Midhat Šljivak

Puno kontroverzi izazvao je penal koji je jučer dosuđen torinskom Juventusu protiv Genoe.

Nakon što je Cristiano Ronaldo pao u kaznenom prostoru sudija je pokazao na bijelu tačku, a Portugalac je zabio za pobjedu Stare dame i povratak na prvo mjesto.

Nakon utakmice bilo je zaista dosta komentara vezanih za penal, a posebnu pažnju je privukao komentar Marca Insignea, brata fudbalera Napolija Lorenza.

"Gdje je VAR? Upropaštavate italijanski fudbal", komentarisao je Marco, a zatim se oglasio i fudbaler Genoe Domenico Criscito, koji zbog povrede nije igrao.

"Kako odvratno", napisao je Criscito, a zatim je ovu objavu obrisao.

Žestok je bio i napadač Napolija Fernando Llorente koji je dao savjet Ronaldu:

"Istinski šampion uvijek govori istinu i uvijek je pošten", na što se ponovo javio Marco Insigne sa riječima 'fudbal je mrtav'.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bilo kako bilo VAR je i uveden kako bi se sporne situacije provjeravale, pa odluku sudija svi moraju prihvatiti, htjeli to ili ne.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Ne zovu ga džabe PENALDO.
5 1
harehare
Volim Ronija,ali ovo nije penal
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi