Razilazi se Liverpoolov pakleni trio: Prvi koji odlazi je Firmino, La Liga sljedeća destinacija

Igra na Anfieldu od 2015. godine

Razilazi se Liverpoolov pakleni trio: Prvi koji odlazi je Firmino, La Liga sljedeća destinacija

Admin Čaušević

Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino su strah i trepet ne samo za sve odbrane u Engleskoj već i Evropi. 

Pod vodstvom Juergena Kloppa ovaj trio je postao jedan od najubitačnijih u evropskim okvirima te je najzaslužniji zašto su Redsi prošle sezone osvojili titulu prvaka Evrope.

Ipak, prema najavama medija iz Španije pakleni napad Redsa će se razići u sljedećem periodu, a prvi koji će napustiti ekipu je Roberto Firmino.

Don Balon izvještava da se sjajni Brazilac ponudio Barceloni koja uveliko traži zamjenu za Luisa Suareza jer Urugvacaj polako ulazi u godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom da ovaj 28-godišnjak uglavnom igra na poziciji "lažne devetke" nema sumnje da bi se odlično uklopio u igru tima s Nou Campa.

Firmino je član Liverpoola od 2015. godine kada je stigao iz Hoffenheima za cifru od 41 miliona eura. Ugovorom je za Redse vezan do 2023. godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_arsenal_
Jasta ce nego , samo sto barcelona ima dogovor s liverpoolom do 2021 o ne kupoovanju njihovih igraca, prvo se informisite malo
4 0
Sejo1979
Ja jedva ceka da ode u ocajnu barcelonu koje ne igra na nivou dok sa LIVERPOOL osvaka champions league daj ba ne serite ****la vas i Barca i Real vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi