"Urlao je u sobi kada su se igrale utakmice, ali se niko nije žalio"
(Foto: EPA)

Medicinska sestra o Siniši Mihajloviću

"Urlao je u sobi kada su se igrale utakmice, ali se niko nije žalio"

Midhat Šljivak

Carmela Boscarino, medicinska sestra koja je bila zadužena za njegu Siniše Mihajlovića, proglašena je od strane trenera Bologne za anđela čuvara.

Italijanski mediji odmah su odlučili da naprave priču sa Carmelom, koja je otkrila zanimljive situacije iz bolnice i kakav je Siniša bio pacijent.

"Dirnule su me njegove riječi. Mihajlović je pravi gospodin. Radila sam kada je držao press konferenciju i njegove riječi su značile i ostalim pacijentima. Mi sestre pokušavamo da pazimo na pacijente i da budemo iskrene. Na početku mu je bilo teško mpomoći da shvati situaciju, ali je uradio sve ono što smo mu tražili".

Objasnila je i kako se ponašao kada je iz bolnice gledao utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada su se igrale utakmice, znali smo da ne treba da mu smetamo. Mogli smo da čujemo kako urla iz sobe, ali se drugi pacijenti nisu žalili. Kada je Bologna gubila, ostali bi pitali kako je on", istakla je Carmela.

Mihajlović je čak i nakon teških terapija u borbi za leukemijom prisustvovao utakmicama i za navijače Bologne je on pravi junak.

Top Komentari

gumenakita
Oprostite ali on je cetnik,kad je opisao kako je bio u posjeti rodbini rekao bi da ga FBI trazi u Hrvatskoj.
2 0
Nany
Pun mi je k***c ovog tipa, popušite više zajedno sa njim.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi