Rijadu Kobiljaru propao jedan, ali vrlo brzo pronašao drugi angažman u Njemačkoj

Bh. internacionalac potpisao ugovor

Rijadu Kobiljaru propao jedan, ali vrlo brzo pronašao drugi angažman u Njemačkoj

Bh. internacionalac Rijad Kobiljar je uspio pronaći novi klub.

Ovaj 23-godišnji ofanzivni veznjak je ove zime bio jako blizu transfera u njemački Magdeburg, ali je isti u posljednji trenutak propao.

Kobiljar će ipak karijeru nastaviti u Njemačkoj.

Naime, Kobiljar je bio slobodan igrač od raskida saradnje sa Rudarom iz Velenja (Slovenija) nešto ranije ovog mjeseca, ali je ipak vrlo brzo pronašao novi angažman, pa je potpisao za ekipu KFC Uerdingen, koja se takmiči u trećem rangu njemačkog fudbala.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Kobiljar je za Uerdingenom potpisao dvogodišnji ugovor s mogućnošću produženja saradnje za još dvije godine.

Podsjetimo, Kobiljar je u svojevremeno stigao u FK Sarajevo kao veliki potencijal, ali nije dobio pravu priliku na Koševu. Osim Sarajeva, do sada je nastupao za Travnik, Olimpik, Zrinjski, GOŠK, ljubljansku Olimpiju i Rudar Velenje.

Top Komentari

zokora
Vise klubova promenio nego gaca u zivotu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi