Potpuna uzbuna na Apeninima: Kasno sinoć odgođene tri utakmice Serije A

Nedjelja bez fudbala na sjeveru Italije

Potpuna uzbuna na Apeninima: Kasno sinoć odgođene tri utakmice Serije A

Admin Čaušević

Mnogobrojni ljubitelji fudbala na Apeninima danas će biti uskraćeni za odlaske na stadione kako bi gledali svoje voljene klubove. 

Naime, zbog epidemije koronavirusa italijanske vlasti su kasno sinoć donijele odluku o odgađanju tri utakmice Serije A u regijama Lombardija i Veneto.

Odgođeni su susreti u Bergamu između Atalante i Sassuola, lopta se neće kotrljati na Giuseppe Meazzi i utakmici Inter - Sampdorija, dok neće biti odigran ni susret Verona - Cagliari.

Na sjeveru Italije preminule su dvije osobe od koronavirusa, a jučer je na desetak lokacija na sjeveru Italije izolirano više od 50.000 ljudi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostale utakmice za sada nisu pod znakom pitanja što znači da će utakmice Genoa - Lazio, Torino - Parma i Roma - Lecce biti odigrane po planiranom.

Ni susret Lige prvaka između Napolija i Barcelone koji je na programu u utorak na stadionu San Paolo nije upitan, barem za sada.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_arsenal_
Gdje je onaj sto rece nije opasno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti