U Rusiji postignut vjerovatno najkomičniji eurogol ikada

Uz dosta, dosta sreće

U Rusiji postignut vjerovatno najkomičniji eurogol ikada

S. Grebović

Za vikend je, uprkos koronavirusu, nastavljena ruska Premier liga.

Pored ruske, redovna kola za vikend nastavljena su još samo u Srbiji, Mađarskoj, Ukrajini i Turskoj.

Sve utakmice 22. kola odigrane su prema zadatom terminu, a većih iznenađenja nije bilo.

Zenit je uvjerljivom pobjedom 7:1 sebe dodatno zacementirao na liderskoj pozicji sa devet bodova više od Lokomotive koja je također slavila na gostovanju kod Rostova sa 3:1.

Gosti u vodstvo došli u 34. minuti kada je Poljak Krychowiak šutao volejom sa nekih 20 metara, a lopta prvo udarila u stativu pa u golmana Pesjakova za 0:1, kojem se i pripisao ovaj autogol.

Do kraja prvog poluvremena ekipa iz Moskve je imala velikih 3:0, a počasni gol za domaće postigao je Popov sredinom drugog dijela za konačan rezultat ovog susreta.

Pomenuti gol Krychowiaka pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Miko05
Ovo neka šala. Šta je ovdje komično?
1 0
jasmin1989
Vi novinari niste normalna. Sta je smijesno ili komicno ovdje? Ovaj gol se vidja svako drugo, trece kolo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi