Joviću se ne piše dobro kada se vrati u Madrid
EPA

Danas na naslovnici Marce

Joviću se ne piše dobro kada se vrati u Madrid

Reprezentativac Srbije Luka Jović proživljava možda i najteže dane u svojoj igračkoj karijeri.

Joviću ove sezone nikako ne ide u Real Madridu i sve češće je izložen kritikama španske javnosti, a status kakav ima, po svemu sudeći, neće se poboljšati još zadugo.

Uslijed pandemije koronavirusa Jović je 'pobjegao' iz karantene u Madridu i doputovao u Beograd kako bi prisustvovao 28. rođendanu svoje djevojke Sofije Milošević. Oboje su pritom obilazili restorane i bili u doticaju sa drugim ljudima, a s obzirom na situaciju kakva vlada, očekivano se fudbaler našao na velikom udaru.

Javno ga je 'oprala' ni manje, ni više nego premijerka Republike Srbije Ana Brnabić poručivši da će biti posla za istražne organe, a po povratku u Madrid morat će i na raport čelnicima Real Madrida koji čekaju da dobiju službeno obavještenje o tome kakav je prekršaj napravio u svojoj zemlji.

Kultna Marca na svojoj naslovnici je objavila danas da Jovića po povratku u Madrid čeka kazna, i to znatno veća nego 1.270 eura koliko iznosi u Srbiji za prekršaj izolacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ostaje da se vidi kako će 'kraljevski klub' disciplinovati svoju zvijezdu u koju su uložene velike pare.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Boli ga *****a covjek je se probio sad uziva u zivotu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi