Luka Jović: Moja greška je što se nisam bolje raspitao

Našao se na udaru srbijanske javnosti zbog napuštanja izolacije

Luka Jović: Moja greška je što se nisam bolje raspitao

Edmir Škorić

Srbijanski napadač Luka Jović otvoreno je govorio o nepromišljenom potezu i napuštanju izolacije.

Jović se vratio u Srbiju kako bi bio uz vjerenicu Sofiju Milošević s kojom čeka dijete, ali viđen je kako šeta gradom i traži poklone, što je naravno razbijesnilo javnost u Srbiji.

"Prekršio sam izolaciju zato što nisam bio upućen u pravila. Znam da je teško da povjerujete, ali tako je. U zemlji iz koje ja dolazim, pa čak i u Italiji, koliko možemo da vidimo na internetu, sve osobe koje su u karantinu mogu da izađu da bace smeće jednom dnevno, da odu do apoteke ili prodavnice. Shodno tome ja sam pomislio da ista pravila važe i ovdje", kaže Jović za portal Objektiv i otkriva primarni razlog dolaska u Srbiju:

"Prije svega, jedva čekam da vidim svog sina i da ga zagrlim. Ovde sam najpre došao zbog njega, ali situacija je takva da ni njega ne mogu da vidim, tako da je to prvo što ću uraditi kada se završi izolacija".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moja greška je što se nisam bolje raspitao, ali smatram da je bitno da se tačno naglase uslovi, pogotovo za ljude koji dolaze iz inostranstva. Moja namjera nije bila da okrivim organe vlasti za moje neznanje, ja sam bio upoznat sa tim da idem u samoizolaciju, za šta postoji i papir koji će to dokazati. Moje neznanje i neupućenost se odnose na to kako se treba ponašati u samoizolaciji, tj. da li smijem da izlazim napolje u određenim uslovima. Opet navodim da je zbog toga došlo zbog uslova iz kojih sam dolazio. Naravno, ja sam spreman da snosim posljedice za svoja djela", priča Jović.

Top Komentari

IMPERATOR
Sebični mamlaz, samo su bitni on i njegova pomija koja maše repom od fudbalera do fudbalera, toliko su maloumni da se u jeku ove pošasti nisu raspitali za osnovna pravila. Pileći mozgovi!
4 0
Zulfikar
I gubaru jedan jesi li stevenu kravu usrecio poklonima? Ups da mi oprosti ta plemenita i jako korisna zivotinja.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi