Solak govorio o mogućem odigravanju utakmica: Bit će raznih uvjeta...
FOTO: Klix.ba

Načelnik Federalnog štaba civilne zaštite

Solak govorio o mogućem odigravanju utakmica: Bit će raznih uvjeta...

Načelnik Federalnog štaba civilne zaštite Fahrudin Solak govorio je na današnjoj konferenciji za novinare između ostalog i o sportskim dešavanjima.

Ipak, nije rekao ništa posebno, odnosno ništa što do sada nismo znali.

"Spominjali smo i utakmice. Razmatramo da li da se dozvoli nastavak liga, ali pod nekim određenim uvjetima, kao što su prazne tribine, da sportisti budu u samoizolaciji... Bit će raznih uvjeta. Pokušavamo naći modus kako primjenjivati neku mjeru kako da olakšamo, ali da se ne ugrozi zdravlje", kazao je Solak, odnosno nije kazao ništa.

Podsjetimo, Premijer liga BiH je prekinu prije nšto više od mjesec dana i još nije poznat datum kada će biti nastavljena.

Košarkaško prvenstvo BiH prekinuto je još davno, a Igokea je proglašena za šampiona.

Top Komentari

Mustafa
Proglasite Sarajevo za prvaka i završite trakavicu za ovu sezonu!
2 2
Sarayevac
Kad misliš da nam je fudbal dno dna, pa skontaš da i Solak ima nesto da kaze...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi