Pljušte optužbe na društvenim mrežama zbog sudijskih odluka

Na meču Athletic - Real Madrid

Pljušte optužbe na društvenim mrežama zbog sudijskih odluka

M. Šljivak

VAR je ponovo donio dosta upitnika u španskoj La Ligi.

U utakmici Athletic Bilbao - Real Madrid, gosti su dobili jedanaesterac nakon što je Garcia nagazio na nogu Marcela, a sudija Jose Luis Gonzalez Gonzalez je nakon pregleda snimka pokazao na penal.

[streamable]https://streamable.com/djp09f[/streamable]

Ipak, nekoliko minuta kasnije slična situacija desila se i u kaznenom prostoru Reala. Ramos je nagazio domaćeg fudbalera, ali se sudija nije oglasio.

Odmah su počele žestoke optužbe na društvenim mrežama. Mnogi se pitaju kako je moguće da i ovo nije penal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prosudite sami da li je bilo penala...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...k*rac od lige...svako kolo penali Realu i Barceloni...sreca pa je VAR uveden u LP inace bi im i tamo izmisljali penale i sudili na stetu protivnika kao nekada...ovako ce se nacekati na sljedeci trofej i jedni i drugi,jer posteno nista ne znaju osvojiti...
6 13
YouTalkinToMe
Nije bilo potrebe za ovakvom pomoci sudija u svakoj utakmici, barcelona isvakako lose igra, mogli su osvojiti ligu i bez sudija a ne na ovakav nacin. Ali sta je sigurno , sigurno je.
5 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi