Doktor za fudbal, ali i za biznis: Samo Zlatan može dobiti ovakav ugovoru jednom klubu
Foto - EPA

Spreman da produži saradnju, ali po svojim uslovima

Doktor za fudbal, ali i za biznis: Samo Zlatan može dobiti ovakav ugovoru jednom klubu

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović u 39. godini života igra zaista fantastično.

Ibra je probudio Rossonere. Pravi je vođa tima koji iga zaista fenomenalno u nastavku sezone.

Po svemu sudeći švedski napadač će i naredne sezone nositi dres Rossonera. Rukovodstvo kluba sa San Sira mu je spremno ponuditi novi ugovor, a plan je bio da mu se naredna sezona plati 4.5 miliona eura.

Međutim, Ibrahimović smatra da zaslužuje mnogo više novca. Tvrdi da je još uvijek najspremniji i da će on postaviti uslove za koje smatra da mu odgovaraju.

"Najspremniji sam u ekipi, pravim razliku i dajem dušu depresivnoj grupi. Spreman sam da produžim saradnju, ali morate me tretirati kao lidera i tako me i platiti", poručio je Ibrahimović na sastanku sa čelnicima Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada se čeka odgovor rukovodstva. Nema dileme da je Ibrahimović bitan kotačić u igri kluba i da samo njegovo prisustvo na terenu i u ekipi donosi dosta.

Italijanski mediji tvrde da je rukovodstvo Rossonera zbog toga i spremno da prihvati uslove kakve Ibra želi i ovo bi svakako bio presedan u svijetu fudbala. Samo Zlatan može dobiti ugovor po uslovima koje sam postavi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SilaNebeska
najjači ikad
8 0
ryan.giggs
Ništa nije slagao. Milan bez i s njim dva sasvim različita tima.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi