Ousmane Dembele kao da je od stakla

Izgubljen za Napoli

Ousmane Dembele kao da je od stakla

Endin Čaušević

Ousmane Dembele je stigao u Barcelonu prije tri godine kao veliko pojačanje za čak 140 miliona eura iz Borussije Dortmund.

Dembele je u Barcelonu stigao kao zamjena za Neymara, ali se pokazao kao totalni promašaj. Prethodne tri godine muku muči s povredama i većinom ga gledamo više na tribinama nego na terenu.

Francuski fudbaler je početkom godine zadobio tešku povredu zbog koje je još uvijek van terena. Očekivalo se da će biti sigurno spreman za Ligu prvaka i meč protiv Napolija, ali od toga izgleda nema ništa.

Naime, španski mediji saopštili su danas da je Dembele na treningu osjetio bolove u zadnjoj loži, te da je trenirao odvojeno od ostatka ekipe, te da je njegov nastup protiv Napolija skoro nemoguć.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Niko ne shvata šta se dešava s Dembeleom, te da li on ignoriše preporuke doktora tokom oporavka ili možda tu griješi doktorski tim. Ali, da je ovako često povrijeđen je zaista nevjerovatno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Totalni promašaj od igrača. Na šta je skauting od Blaugrane spao kad dovode igrače tipa Dembele, Vidal, Junior, Malcolm itd.
2 3
ekstravaganzni.
Ovo otjerat iz ekipe
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi