Fudbaleri Sarajeva sutra putuju u Bjelorusiju
FOTO: FK Sarajevo

Na meč drugog pretkola Lige prvaka

Fudbaleri Sarajeva sutra putuju u Bjelorusiju

Admin Čaušević

Sarajevo nema vremena za predah. Bh. šampion već u srijedu očekuje novi evropski izazov i gostovanje u Bjelorusiji. 

U susretu 2. pretkola Lige prvaka Sarajevo će gostovati bjeloruskom prvaku Dynamu. Jedan eliminacioni meč će se igrati na stadionu u Brestu.

Ekspedicija Bordo kluba koja će putovati u Bjelorusiju je jutros obavila obavezne testove na koronavirus kako to nalaže i protokol, a rezlutati se očekuju tokom dana. 

Bh. šampion će sutra sa sarajevskog aerodroma otputovati u Bjelorusiju, a nakon dolaska plan je i da se na stadionu u Brestu obavi obavezni trening. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Početak utakmice planiran je za 20 sati po centralnoevropskom vremenu. UEFA je za ovaj susret delegirala Loukasa Sotirioua sa Kipra za glavnog sudiju, a asistirat će mu zemljaci Charalampos Georgiou i Nikos Egglezou, dok je četvrti arbitar Vasilis Dimitriou.

Najbolje kvote za meč Dynamo - Sarajevo nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Dobijte ove Bjeloruse i nemojte mislit da su bolji jer nisu ni po cemu bolji. Mi moramo samo drukčije razmisljat i prestat mislit da nam je vrh drugo pretkolo. Sretno Sarajevo
13 0
pjanke.sa
Sretno moje Sarajevo! Samo trka molim vas!!! Trcanje bez stajanja dobosi pobjedu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi