Hajradinović: Žao mi je što smo izgubili, ali idemo dalje

Strijelac jedinog gola protiv Poljaka

Hajradinović: Žao mi je što smo izgubili, ali idemo dalje

Reprezentacija BiH je večeras na Bilinom polju odigrala drugi meč Lige nacija, protiv Poljske.

Dobro je počelo za Zmajeve koji su preko Hajradinovića koji je pogodio sa bijele tačke poveli sa 1:0. Ipak, u finišu prvog dijela Poljaci su poravnali, a u drugom poluvremenu i stigli do pobjede od 1:2.

Nakon utakmice kratko je za Nova BH govorio strijelac jedinog gola za našu reprezentaciju Haris Hajradinović.

"Pa eto, prvih 30 minuta smo dobro odigrali, malo smo pred kraj prvog poluvremena popustili redove što su oni iskoristili zabili nam gol nakon prekida u nezgodnom trenutku, pred kraj poluvremena", rekao je Hajradinović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"U drugom poluvremenu su se stvari odvijale kako su se odvijale. Malo smo i mi otvoreno igrali, primili smo drugi gol, ali šta je tu je idemo dalje... Žao mi je što smo izgubili ali idemo dalje".

Top Komentari

Dena33
Ovo prilikom da se na****m majke i Baljicu žvalji i onom Adisu konju. Kakvi negativci, kakvi pesimisti. I protiv Italije i danas. Ovaj nakon promasaja Poljaka govori steta. Ma mrs stoko !!
15 0
hadys
Igrač za deset,bravo majstore
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi