Dijamanta svi putevi vode u Torino: Juventus izgubio strpljenje sa Suarezom, Džeko ponovo u igri

Urugvajca ne žele čekati

Dijamanta svi putevi vode u Torino: Juventus izgubio strpljenje sa Suarezom, Džeko ponovo u igri

Midhat Šljivak

Torinski Juventus polako gubi strpljenje sa Luisom Suarezom.

Urugvajac ucjenjuje Barcelonu i ne želi napustiti klub dok mu ne isplate odštetu. Navodno traži da mu se isplati plata za narednu sezonu u iznosu od 17 miliona eura.

Katalonski tim to ne želi platiti, pa iako je dogovorio uslove sa Juventusom, torinski velikan ima sve manje strpljenja sa Urugvajcem.

Trener Stare dame Andrea Pirlo je danas poručio upravi kluba da mu što prije dovedu napadača. Suarez je bio prvi izbor, ali kako već u Torinu gube strpljenje, ponovo bi se po svemu sudeći mogli okrenuti Edinu Džeku.

Roma je danas dogovorila dolazak Arkadiusza Milika iz Napolija. Sutra bi ovaj transfer mogao postati zvaničan, a dolazak poljskog napadača vjerovatno znači spremnost rukovodstva Vučice da pusti Džeka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve bi moglo biti poznato već sutra. Ako Milik potpiše za Romu nema dileme da će Juve krenuti po Edina i na kraju bi ipak bh. dijamant mogao napraviti veliki transfer.

Džeko je kompletna dešavanja u proteklom periodu ispratio kao pravi profesionalac i ako je neko zaslužio jedan veliki transfer to je on.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ThrillerHz
Drama smarate s transferom Dzeke u Juve... Nema ni 1% sansi da se taj transfer desi, a evo 3 mjeseca na dnevnoj bazi bar 1-2 clanka o tome citamo...
2 5
DadiG
Otkuda Šljivku da Džeko samo sjedi i čeka da Juventusu propadnu ostali planovi pa se smiluju i uzmu ga. Stvarno je frajer ograničen.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi