"Evo im sad kvota 16, neka ga pu*e"

Kapiten Budućnosti u ekstazi

"Evo im sad kvota 16, neka ga pu*e"

Midhat Šljivak

Budućnost iz Podgorice jučer je iznenadila Astanu na gostovanju i pobjedom od 0:1 prošli su u treće pretkolo Evropske lige.

Tamo ih čeka duel protiv FK Sarajevo, a nakon trijumfa protiv Astane posebno je sretan bio kapiten tima iz Podgorice Petar Grbić koji je iz svlačionice poslao jasnu poruku.

"Tako igraju šampioni! Ovako se igra za Podgoricu. Evo im sad kvota 16, neka ga pu*e", poručio je Grbić putem Instagrama aludirajući na ogromnu kvotu koje su kladionice postavile na podgorički tim u duelu protiv Astane.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mi se svakako nadamo da slavlja u timu iz Podgorice narednog četvrtka neće biti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GiS
Razumijem slavlje jer su pobjedili, ali sad su se bas krenuli kurciti..
13 1
user1597849779
Šta su se naložili... Zato im u Zenici 3, 4 komada zavališ i tjt
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi