Pogledajte kvote na utakmice Kupa BiH: Timovi iz Premijer lige su ogromni favoriti

Pogledajte kvote na utakmice Kupa BiH: Timovi iz Premijer lige su ogromni favoriti

Midhat Šljivak

Utakmice 1. kola Kupa Bosne i Hercegovine igraju se danas.

Naravno, dobar dio utakmica je u ponudi kladionice Mozzart, a treba istaći da su timovi iz Premijer lige BiH većinom ogromni favoriti u današnjim duelima.

Najveći favorit je banjalučki Borac u Travniku. Kvota na Vezire je čak 13, Borac jedva da donosi neku zaradu, a OVDJE ostavite opkladu.

Također, Velež je ogroman favorit na gostovanju u Brčkom kod Dizdaruše, kao i Željezničar u Banovićima protiv Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zrinjski je ogroman favorit u Derventi protiv Tekstilca, Široki ima odličnu kvotu u Gabeli protiv GOŠK-a, kao i Sloboda u Goraždu.

Kladite se u Mozzartu na utakmice Kupa. OVDJE pogledajte kompletnu ponudu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabrija
Krece spasavanje Amara Osima poslije skandaloznih poraza u prvenstvu,sad se ukljucuje babo Ivica i nogometni savez (sudije).Nahebo je onaj ko u narednom periodu igra sa Zeljom,dzaba igra.
2 0
afanfadila
Pa zar zelji i ovdje sudije trebaju pomagati
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti