Conor McGregor se sprema preuzeti Khabibov tron
Foto - Instagram / Conor McGregor

Irac želi napasti titulu

Conor McGregor se sprema preuzeti Khabibov tron

Midhat Šljivak

Conor McGregor vrijedno trenira pred povratak borbama.

Najveća MMA zvijezda svijeta bi se u oktagon trebala vratiti borbom protiv Dustina Poiriera 23. januara naredne godine, a mnogi su uvjereni da će ova borba biti za titulu prvaka lake kategorije.

Pojas je upražnjenim ostavio Khabib Nurmagomedov koji se odlučio povući nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom, a Conor je odmah najavio da želi pojas.

"Odličan nastup. Ja nastavljam gdje si stao. Poštovanje i još jednom saučešće zbog tvog oca. Porodica McGregor", napisao je Conor nakon što je Khabib pobijedio Gathjea.

Međutim, borci su se spremni pobuniti ako Conor dobije borbu za pojas. Jasno je to pokazao Tony Ferguson koji je poručio Ircu da od*ebe i da se počne boriti prije nego što uopšte krene prema vrhu kategorije.

Ipak, Conora ne dotiču ovakvi komentari. On žestoko radi na povratku i zlatna koka UFC-a uskoro će ponovo biti u oktagonu. Posljednji meč odradio je u januaru ove godine kada je nakon 40 sekundi nokautirao Donalda Cerronea.

Top Komentari

Miskolizac
Pa zar se ovo g*o*v*n*o nije umirovilo, toliko puta je to govorio, taj njegov idiotski trash talk, stoka obicna, nula od covjeka a tek od borca.
3 0
MaDaj
Nestao najbolji pa ovaj konta vratiti se biće mu lakše.. biće al racku,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi