Samiru Radovcu poklon i uspomena od bivšeg saigrača: "Brat"

Anel Hebibović ga "ispoštovao"

Samiru Radovcu poklon i uspomena od bivšeg saigrača: "Brat"

E. Škorić

U Mostaru je juče odigran derbi meč 16. kola između Veleža i Sarajeva, ali okončan je nepopularnim rezultatom.

Šansi je zaista bilo, naročito u prvom dijelu, ali je kasnije Benjamin Tatar isključen, pa je aktuelni prvak morao 25 minuta igrati s igračem manje. Sve u svemu, bodom na kraju mogu da budu zadovoljni i jedni i drugi.

Za veznjaka Veleža Samira Radovca bio je to poseban meč jer je zaigrao protiv svog nekadašnjeg kluba, a za uspomenu mu je ostao dres koji je razmijenio s Anelom Hebibovićem.

Radovac je pozirao u dresu svog bivšeg kluba, pa fotografiju objavio na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
topli?
2 11
Ters
vrapcicani i kitari su vazda bili guzni haveri
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi