Tragičar godine: Pogledajte kako je Lukaku koštao Inter plasmana u osminu finala

Alexis bi gotovo sigurno postigao gol

Tragičar godine: Pogledajte kako je Lukaku koštao Inter plasmana u osminu finala

E. Čaušević

Inter je večeras ponovo razočarao svoje navijače jer se oprostio od Evrope za ovu sezonu.

Italijanski klub je imao sve u svojim rukama i trebala im je pobjeda protiv Shakhtara kako bi prošli u osminu finala Lige prvaka, ali na kraju su završili kao posljednji u grupi.

Meč na Meazzi završen je bez golova, ali Inter je u samom finišu imao nevjerovatnu priliku za pobjedu.

Nakon kornera u kaznenom prostoru gostiju odlično je skočio Alexis i snažno šutirao glavom, ali lopta pogađa Lukakua koji je tako postao tragičar Intera jer mnogi vjeruju da bi to sigurno bio pogodak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[streamable]https://streamable.com/9y1vhs[/streamable]

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DenisMJ
Sta radi ovaj covjek, ovo je nerealno. Pa jos od Brisela 2010, kad je sa Anderlehtom masio protiv PArtizana, tad se vidjelo da je luzer. A na Casino Guru me obori na sve tikete, bravo ti ga brate moj.
0 3
Koljicfan
Ipak nebi vazio gol Bio je svakako ofsajd haha
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi