Bomba iz Srbije: Prosinečki opet na selektorskoj poziciji, Makedonci u nevjerici

Završio s poslom u Turskoj

Bomba iz Srbije: Prosinečki opet na selektorskoj poziciji, Makedonci u nevjerici

Admin Čaušević

Robert Prosinečki je vodio reprezentaciju BiH od januara 2018. do novembra 2019. godine i nije se baš proslavio poslije neuspješnih kvalifikacija za EP 

Iz Srbije stiže bombastična vijest da će se Prosinečki vratiti selektorskom poslu i to na klupu reprezentacije Sjeverne Makedonije.

Makedonci su u potrazi za novim selektorom nakon što je pomalo šokantno Igor Anglelovski dobio otkaz i to nakon što je odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo.

Vijest da bi Prosinečki mogao naslijediti Angelovskog je Makedonce ostavila u nevjerici, a iz tamošnjeg Saveza za sada nema potvrdnih informacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, popularni Žuti je u proteklom periodu angažovan u Turskoj, proteklih mjeseci je radio u Denizlisporu čiju je klupu napustio prije nekoliko dana nakon niza loših rezultata.

Top Komentari

Karić
Čuj bomba iz Srbije , Šta ima Srbija sa S Makedonijom..... Nek se samo piše pa bilo šta....
12 0
DamirT
Makedonci gori od nas.Odvede ih covjek na EP i daju mu otkaz...
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi