Sport opet postaje "normalan", prvi će to osjetiti rukometaši na Svjetskom prvenstvu!

Sjajna vijest

Sport opet postaje "normalan", prvi će to osjetiti rukometaši na Svjetskom prvenstvu!

Admin Čaušević

Svjetsko prvenstvo u rukometu će biti prvi reprezentativni turnir u vrijeme pandemije koronavirusa s publikom na tribinama. 

Dvije sedmice uoči početka turnira IHF i organizatori turnira su dali zeleno svjetlo da se mečevi igraju s publikom na tribinama.

Egipatske vlasti su jutros otvorili ured za prodaju ulaznica te će SP u rukomet biti pravi eksperiment i za ostale turnire koji se trebaju održati u 2021. godini.

U 2020. godini mnogi međunarodni turniri su otkazani ili su igrani bez publike pa će u Egiput biti prisutan i predsjednik Olimpijskog komiteta Thomac Bach kako bi se uvjerio da sve protekne u najboljem mogućem redu.

Svjetsko prvenstvo će se igrati od 13. do 31. januara u četiri različita egipatska grada. Na turniru će nastupiti 32 selekcije. 

Top Komentari

WOLF20
Bravo
4 0
karlhajncbrazzzo
Aferim!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi