Kenan Kodro novi fudbaler Real Valladolida

Dolazi na posudbu

Kenan Kodro novi fudbaler Real Valladolida · Zvanično

H. Zilić

Pisanja od ranije dobila su jutros potvrdu. Kenan Kodro, novi je fudbaler Real Valladolida.

Kodro u Valladolid dolazi na posudbu do kraja sezone, s tim da će "ljubičasti" na ljeto moći otkupiti Kodrin ugovor od Altethica, čiji je Kodro igrač.

Pored tima iz Baskije, naš napadač je u karijeri nosio dres Real Sociedada, Osasune, Grasshopersa, Mainza i Copenhagena.

Kodro će se u toku današnjeg dana pridružiti novim saigrčaima, a već bi u mogao biti u konkurenciji za ligaški meč protiv Huesce. Duel Valladolida i Huesce na rasporedu je sutra s početkom u 21 sat.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Većinski vlasnik Valladolida je legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima, a upravo je Kodro bio jedna od njegovih najvećih želja u januarskom transfer roku.

Top Komentari

BosnianKingdom
Da nam je ovaj mendazer u nasoj ligi
5 1
miki30
Ja neznam ko.ovog tipa gura ovoliko. Pa gdje god ode, on neigra! Otkud interes drugih klubova, interesantno.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi