Messijeva pošiljka konačno stigla Casillasu, ali je odmah naljutio navijače Barcelone

Nije htio da sve boce budu u kadru

Messijeva pošiljka konačno stigla Casillasu, ali je odmah naljutio navijače Barcelone

Endin Čaušević

Lionel Messi je krajem prošle godine oborio rekord po broju golova postignutih u dresu jednog kluba.

Rekord je držao Pele koji je zabio 643 gola za Santos, a Messi je to oborio na meču protiv Valladolida kada je zabio svoj 644. gol u dresu Barcelone.

Nakon toga Argentinac je odlučio da sa sponzorom Budweiserom to obilježi na zanimljiv način. On je poslao svakom golmanu kojem je dao barem jedan gol po bocu piva za svaki gol koji je postiga.

Tako je u samom vrhu bio Iker Casillas kojem je Messi zabio čak 17 golova u karijeri, te mu je poslao isto toliko boca piva.

Pošiljka za legendarnog golmana Real Madrida je tek stigla jučer, a Casillas je odlučio da se fotografiše samo s jednom bocom što mnogim navijačima Barcelone nije bilo drago i tražili su od njega da se slika sa svim bocama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nisam mislio da će uopšte doći, ali konačno su stigle boce piva. Čestitam Messiju na rekordu i dobro se sjećam kada si postigao svoj 264. i 265. gol protiv mene. Dobra utakmica i remi i dobra stvar je što mi nakon toga više nisi davao golove", poručio je Casillas.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesetar
Je*e se Ikeru, da izvinete, sto je naljutio navijace Barcelone. I ovo je izbacio jer sigurno ima neku korist od reklame .
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi