)
Koeman donio važnu odluku: Odbrana Barcelone u novom izdanju
FOTO: EPA

Do kraja sezone

Koeman donio važnu odluku: Odbrana Barcelone u novom izdanju

Haris Zilić

Barcelona je u sve većim problemima.


Kiks protiv Cadiza (1:1) , novi je udarac za tim Ronalda Koemana, a sada će sezonu privesti kraju s novim štoperskim tandemom.

Pique i Araujo bit će tandem u odbrani do kraja sezone odlučio je holandski stručnjak.

Araujo je odigrao nekoliko solidnih partija, Pique ima iskustvo i Koeman se nada da je to dobitna kombinacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odbrana Barcelone već nekoliko posljendnjih mečeva ne daje sigurnost, a mnogi smatraju da je to i glavni razlog loših rezultata Katalonaca. U Ligi prvaka su sa 1:4 izgubili od PSG-a-

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Shameful to see the hate against @Miralem_Pjanic even though he never even had a real chance to show himself, He has played an Average 2308 min per 31 games while at Juve (4 Titles), With 554min in 16 games now he will be lucky to pass a 1000 for the entire season. Let him play!
4 1
SEDYnn
Sta ce ovaj donjet..Bolje mu je da se pokupi.. ovo je jedan obicni krelac
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi