Rođeni su protiv Borca bili fantastični, a kako i ne bi nakon motivacije iz svlačionice

Na kraju slavili s 2:0

Rođeni su protiv Borca bili fantastični, a kako i ne bi nakon motivacije iz svlačionice

A. Čaušević

Fudbaleri Veleža su protiv Borca odigrali možda svoj najbolji susret ove sezone te su za zasluženih 2:0 pobijedili.

Rođeni su izgledali zaista superiorno u odnosu na desetkovani Borac. Iako i domaćim nije igralo nekoliko igrača, večeras su pokazali da su ravnopravan rival u borbi za Evropu.

Izabranici Feđe Dudića su se tako na pravi način revanširali Borcu za poraz u prvom dijelu sezone. Strijelci su bili Nemanja Anđušić u prvom, te Obren Cvijanović u drugom poluvremenu. 

Veležovi igrači su imali i poseban motiv u ovom susretu koji je bio postavljen na unutrašnji dio vrata svlačionice domaćih na stadionu Rođeni.

FOTO: SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o isječku medijskih natpisa plasiranih proteklih dana koji su na pogrdan način pisali o Veležu.

Inače, ovakve vrste motivacija nisu strana pojava u Veležu, očigledno se radi o učinkovitim metodama jer su Rođeni zaista odlični u dosadašnjem dijelu sezone i nastavak sezone čekaju s dosta optimizima. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik_Hakalo
Zamisli ti ironije kad ti novokompovani troprstaški Čmarac koji nema veze sa prijeratnim Borcem izjavi da je "VeHlež" iz Vrapčića pokraj Mostara....
45 2
starmac
Nije im džaba Zrinjski bio domaćin pa trenirali kod njih.Neka i do srijede da im je bliže do Širokog gdje će u kupu popušit.
35 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi